Det virtuella samtalet

En blogg om den virtuella referenstjänsten Bibblan svarar

Schema – äntligen!

På grund av att det tagit lite tid att få in alla avtal, har bemanningsschemat blivit lite försenat. Men nu är det på plats! Vi har mejlat det till alla kontaktpersoner och det finns även här på bloggen. (Se menyn till höger.)

De två stora förändringarna jämfört med bemanningen av Fråga Biblioteket är att varje operatör är schemalagd personligen och att man ansvarar för ett helt dygn var sjätte vecka. Som förut besvarar man frågorna senast nästa arbetsdag. Använd Diskussionsväggen för att kommunicera med kollegor på andra bibliotek som bemannar samtidigt.

Bibblan svarar har premiär på måndag den 19 september. Lanseringen sker under veckan, framförallt på Bok & Bibliotek. Besök gärna monter E05:05! Mer om detta senare.

Vi hoppas att ni alla känner er trygga med hur man lägger upp en profil och svarar på frågor. I annat fall finns det möjlighet till ett extra utbildningstillfälle med frågestund på fredag 16 september klockan 9-10. Länken ni använder då är http://bibliotek24.adobeconnect.com/bibblansvarar (sign in as guest)

Reviderat 16/9 och 19/9 med nytt schema.

Annonser

Filed under: bemanning, operatörsinformation

Följ oss i twitter!

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

Kategorier

Till Bibblan svarar
Till Bibblan guidar

Om bloggen

Det här är en blogg som handlar om Sveriges nationella virtuella referenstjänst Bibblan svarar. Bloggen riktar sig främst till dem som arbetar med tjänsten, men även till andra intresserade.

%d bloggare gillar detta: